elisa's FotoPage

By: elisa roslan

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 30-Dec-2008 03:34 Email | Share | | Bookmark
Hantaran "Lovely Pink"

 
 
 
View all 6 photos...



Untuk tempahan bleh laa kontek....
phone: 012-3175100
email: eureka4004@yahoo.com
ym: eureka4004


Friday, 24-Oct-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
Hantaran Pertunangan "Blossom Purple"

 
 
 
View all 7 photos...



Pertunangan Ahmad Fuad & Khairunnisa'
Venue: Sungai Merab, Bangi
Theme: Lavender

Interested. Please contact me at 012-3175100


Wednesday, 1-Oct-2008 07:04 Email | Share | | Bookmark
EppY Eid-FiTr '08

 
 
 
View all 30 photos...

Bang...Bong...Boom...Kebabooo....Yeay...yeay...rayer datang lagi...
"SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI" kepada muslimin dan muslimat di seluruh dunia..Selama sebulan kita berpuasa..maka menjelma pulak Syawal yang mulia kan...seperti biasa.. tahun ni kitorang beraya kat umah jer...tapi...jeng...jeng...tadaaa....tahun ni merupakan tahun pertama aku beraya bersama suami..hmmm lagi meriah rasernye...dapat keluarga baru...

Rayer pertama aku beraya di rumah mama...tapi tahun ni kitorang tak wat open house...Farris dan Adilla tak dapat beraya lagi bersama tahun ni...maybe next year kot...maknanye...tahun depan lagi meriah rayer nanti...tahun ni...pagi2 rayer tu kitorang gi smayang rayer ah...seronoknyer...lepas tu ke kubur ziarah arwah papa...pejam celik pejam celik...tahun ni dah kali kedua beraya tanpa arwah papa... sayu sangat rasenyer...namun kami adik-beradik tetap mendoakan agar papa ditempatkan bersama-sama insan yang diredhai-Nya...Amin... hhmmm lepas dah ke kubur...mulalah perjalanan kami...ziarah umah sanak-saudara ah...Emi aper lagi...kumpol duit rayer ah...tapi badan besar dah macam gajah saper nak bagi duit raye lagi...hehehehe...alih2..pow nga mama n abang taqimnye laa...

Hmmm...rayer kedua...aku balik umah mertua..tahun ni merupakan tahun pertama mereka beraya ngan aku...seronok rupernye ada family besar ni...meme merioh gler...rumoh tok pernah sunyi..hhhmmm aku dan suami sama2 kehilangan insan tersayang...Aqim pun kehilangan arwah abah pada tahun yang sama dengan arwah papa...so pagi2 lagi raye ni...kitorang gi ziarah kubur arwah abah..walaupun tak berkesempatan menjadi menantu abah..hatiku rasa dekat sangat dengan abah...moga2 Allah mencucuri nikmat ke atas roh arwah abah dan ditempatkan bersama2 insan yang diredhai-Nya...Amin...hmmm...ari ni ...kitorang wat open house...so pagi2 lagi menantu2 dah bangun awal nak siapkan juadah...tahun ni Kak Erni cuba resipi laksa johor...yang aku plak...just tolong2 yang maner patut jer...baru belajar nak memasaklah katakan...so biar ah yang pakar2 sahaja menunjukkan kepakaran mereka...pagi tu ramai ah sanak-sedara yang datang..pastu ada sesi bergambar plak...sakan ah sorang2 menggayakan busana ari raye...hehehe...hmmm yang pasti...rayer tahun ni merupakan pengalaman baru buat aku dan suami....arap2 tahun depan bertambahlah lagi ahli baru dalam keluarga...hehehe...jangan mare...






Sunday, 30-Mar-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
Trip to Genting Highlands ~~ ANUGERAH BINTANG POPULAR '08

 
 
 
View all 56 photos...






Trip to genting wif mummy and J'ma n her hubby, Wae..Kebetulan kami dapat tiket ke ABP.. so alang2 bercuti sambil berhibur bersama suami masing2..dah lamer kami (aku n J'ma) tak bercuti bersama...alaa...macam dulu2 maser zaman2 remaja...tapi skarang masing2 dah ader suami...lagi seronok rasenyer..hehehe...mummy pun peneman setia walau ke mana aku pergi..


Friday, 14-Mar-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
HoNeyMooN - PhI Ph! IsLaNd, KRaB!

 
 
 
View all 42 photos...






alhamdulillah kami dah slamat diijabkabul..so...it's honeymoon time!! hubby berikan kezutan buatku...so here we come KRABI...honeymoon kat phi phi island..thx dear..mmmuahh..4D3N kat Krabi meninggalkan banyak kenangan manis buat kami..
for guys yang nak gi honeymoon or for relaxing...dis is the place for u..


[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net